- Пошук
- Зайнятість та безробіття
- Питання безпеки та оборони
- Земельні питання
- Субсидії
- Питання учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни
- Соціальний захист населення
- Житлово-комунальне господарство
- Питання внутрішньо переміщених осіб (ВПО)
- Оплата праці та трудові відносини
- Освіта
- Охорона здоров'я
- Пенсійне забезпечення
Пошук
Заходи безпеки на об’єктах харчування
● По термообробці необхідно суворо дотримуватись існуючих вимог до приготування страв.
● Миття посуду повинно проводитись виключно по інструкції:
видалення залишків їжі.
миття щіткою за температури води 50 градусів з миючими засобами.
миття з додаванням дез. розчину у другій ємності (ванні).
ополіскування під проточною водою температурою не менше 65 градусів – це також в окремій ємності
просушування на спеціальних полицях